Taller amb estudiants d’un MBA

Als estudiants de MBA d’una universitat online se’ls ofereix, un cop l’any, la possibilitat de trobar-se presencialment per compartir experiències, visitar empreses i fer tallers de desenvolupament personal, creativitat, innovació, etc.

Una d’aquestes activitats és un taller de Lego© Serious Play© per tal que reflexionin sobre el canvi professional que els suposa estudiar un MBA. Al mateix temps, a la universitat,  en el seu procés corporatiu intern de millora contínua, li serveix per copsar la recepció del programa per part dels estudiants.

Els participants elaboren un model individual de la seva identitat professional actual. Fan, de manera individual, un model del MBA (eines, recursos, etc.). Després construeixen un model d’identitat aspiracional després d’haver acabat el MBA i el posicionen respecte l’actual.

Aquesta dinàmica provoca un debat en el qual els participants poden compartir la seva experiència amb el MBA, es coneixen més entre ells, es reforça la xarxa de relacions que han desenvolupat al llarg del programa i obren noves perspectives a les seves carreres professionals.

Deixa un comentari