Taller per identificar oportunitats de millora en el sector de la restauració

En aquesta primera publicació del blog de Tools2*Think explicarem els objectius i contingut d’un taller fet amb Llec © SeriousPlay © amb uns resultats molt satisfactoris.

Els participants en el taller eren els responsables de diferents restaurants pertanyents a una franquícia del sector de la restauració.

L’objectiu del taller era identificar oportunitats de millora en el funcionament dels restaurants i definir drivers de creixement a partir de l’experiència professional dels participants.

Els participants van començar elaborant models de les seves identitats individuals professionals. Van afegir models per representar com es relacionaven amb tercers. Després van construir models d’agents que afectaven al seu treball i els van posicionar al costat dels models d’identitat professional propis. Van construir models per representar el “team life” i es va construir un sistema amb tots els models elaborats. Aquest model resultant es va posar en estrès i es van identificar oportunitats de millora per al funcionament general de les franquícies i per incrementar els ingressos.

El taller es va desenvolupar al llarg de 8 hores, amb pauses per menjar i descansar. Els participants van sortir molt satisfets dels resultats donada la profunditat a la qual havien arribat amb les seves reflexions.

Deixa un comentari